﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss version="2.0"><channel><title>PLT B-17</title><link>http://forum.armyairforces.com/</link><description /><copyright>(c) ArmyAirForces</copyright><ttl>30</ttl><item><title>Re:PLT B-17 (TsgtE662)</title><description> Thank you very much for the reply and info!&lt;br&gt; &amp;nbsp;&lt;br&gt; Mike&lt;br&gt;</description><link>http://forum.armyairforces.com/FindPost/203803</link><pubDate>Sun, 22 May 2011 09:43:29 GMT</pubDate></item><item><title>Re:PLT B-17 (Ragnaroek)</title><description> Mission: Bombing / Ludwigshaven / I.G. Farben Co.&lt;br&gt; Place of Crash: Hochheim County Worms / Rhein&lt;br&gt; Date of Crash:&amp;nbsp; 13 Feb 1944 at 11.50&lt;br&gt; Pilot Albert Davis 1st Lt, Captured and transferred to Investigation Center West, Oberursel&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br&gt; Bomb Richard F. H. Wessel 2nd Lt, Captured and transferred to Investigation Center West, Oberursel&lt;br&gt; Co Pilot Frederick B. Ostler 2nd Lt&amp;nbsp;&amp;nbsp; dead&lt;br&gt; Nav Jenner J. De Santis 2nd Lt&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;dead&lt;br&gt; ROM Gnr Teofilo Crixel III Sg&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; dead&lt;br&gt; Waist Gnr Donald R. Garry Sgt&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; dead&lt;br&gt; Engnr John E. Godfrey Sgt&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; dead&lt;br&gt; Tail Gnr Oscar Jensen Sgt&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; dead&lt;br&gt; Ball T Gnr Lawrence J. Rooney Sgt&amp;nbsp;&amp;nbsp; dead&lt;br&gt; Regards Dirk&lt;br&gt;</description><link>http://forum.armyairforces.com/FindPost/203788</link><pubDate>Sat, 21 May 2011 13:18:57 GMT</pubDate></item><item><title>Re:PLT B-17 (Ragnaroek)</title><description> 43-38009&lt;br&gt; Pilot&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;Albert&amp;nbsp; Davis &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 1st Lt&lt;br&gt; Co Pilot&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Frederick B. Ostler&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 2nd Lt&lt;br&gt; Nav&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;Jenner J. De Santis&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; 2nd Lt&lt;br&gt; Bomb&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Richard F. H. Wessel&amp;nbsp; 2nd Lt&lt;br&gt; ROM Gnr &amp;nbsp;Teofilo Crixel III&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Sgt&lt;br&gt; Engnr&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; John E. Godfrey&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Sgt&lt;br&gt; Tail Gnr&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Oscar Jensen&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;Sgt&lt;br&gt; Ball T Gnr&amp;nbsp; Lawrence J. Rooney&amp;nbsp; Sgt&lt;br&gt; Waist Gnr Donald R. Garry&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;Sgt&lt;br&gt; Target Ludwigshaven&lt;br&gt; Direct hit on left wing. Wing fell off and shipp went straight down. One chute seen.&lt;br&gt; Regards Dirk&lt;br&gt;</description><link>http://forum.armyairforces.com/FindPost/203787</link><pubDate>Sat, 21 May 2011 12:11:47 GMT</pubDate></item><item><title>PLT B-17 (TsgtE662)</title><description> Hi,&amp;nbsp; yesterday I had the pleasure to meet and talk (for only a couple of minutes) with a former B-17 pilot who frequents the base where I am assigned.&amp;nbsp; I've seen his car there alot as he shops the BX/Commissary etc.&amp;nbsp; Well, I lucked out and actually saw him park next to me at the convenience store on base.&amp;nbsp; We only talked as we both walked inside.&amp;nbsp; He did tell me he was the pilot of 43-38009.&amp;nbsp; I looked up his tail number when I got home on my B-17 file and I don't have very much info about it.&amp;nbsp; Only that it was assigned to the 850 BS/490 BG, Square T, stationed at Eye Afld and was shot down on 13 Sept 44 MACR 8855.&amp;nbsp;&lt;br&gt; &amp;nbsp;&lt;br&gt; I was wondering if any of you would have more info about the plane.&amp;nbsp; I didn't ask his name either nor was I able to get any more info such as crew members.&amp;nbsp;&amp;nbsp; Didn't seem like the time or place to get into all that since he was also busy.&amp;nbsp;&lt;br&gt; ( He was there to get some beer.&amp;nbsp; lol)&amp;nbsp; Very nice man and wish we could have talked alot more.&lt;br&gt; &amp;nbsp;&lt;br&gt; Thank you&lt;br&gt; &amp;nbsp;&lt;br&gt; Mike (MSgt, USAFR)&lt;br&gt; &amp;nbsp;&lt;br&gt; &amp;nbsp;&lt;br&gt; &amp;nbsp;&lt;br&gt;</description><link>http://forum.armyairforces.com/FindPost/203784</link><pubDate>Sat, 21 May 2011 11:07:09 GMT</pubDate></item></channel></rss>